Det er altid vigtigt at sove godt og trygt. Hvis man spørger sundhedsguruen Chris McDonald, så ville han vælge en god 8 timers søvn frem for træning og kost, hvis han skulle være sundest.

Sov rigtigt om nattenEn ordentlig søvn gør ham nemlig i stand til at motivere sig selv til at være sund på de andre parametre også. Derfor er elevationssenge også blevet utroligt populære de seneste år, fordi de ofte kommer med en rigtig god madras der støtter din krop helt rigtig.

Dette er vigtig for at holde ryggen fri for smerter og for at kunne sove mest behageligt om natten. Er du i tvivl kan tegne en linje langs rygsøjlen på dig og så ligge dig ned på siden mens en anden ser hvordan linjer ligger – den skal helst være vandret.

På markedet findes der masse luksus og mærker som Auping og Tempur har du sikkert set i fjernsynet.

Det er disse mærker som laver senge med madrasser der former sig fuldstændig efter din krop, så du dermed falder i søvn på den helt rigtige måde. Disse senge koster så til gengæld også mange tusind kroner – typisk mellem 15.000 og 35.000 kroner.

Det er de færreste der har tænkt sig at betale så meget for en seng, så her er det mere relevant at kigge efter elevationssenge i IDE Møbler eller ILVA. Disse store møbelhuse har et rigtig stort udvalg og her er det nemmere at finde en rigtig god seng med både ramme og madras til 5.000 kroner. Hvis det stadig er for dyrt kan du også prøve at finde en brugt og et sted som Den Blå Avis vil være nem at søge igennem for gode tilbud.