Efter at have gjort racercyklen klar i weekenden, et projekt der tog hele weekenden så jeg ikke nåede at træne er det endelig lykkedes mig at komme ud at køre. Det blev i går aftes, en helt almindelig hverdagsaften hvor jeg lige kunne klemme en god trænings tur ind. Det er mange år siden at jeg har konditionstrænet rigtigt, udover at jeg har kørt enkelte ture på min mountainbike og ellers svømmet lidt.

På med cykeltøjet, der heldigvis stadig passede mig fint, og ud på landevejene. Det store spørgsmål for mig er altid hvor jeg skal køre hen, da jeg ikke gider hænge fast i en masse røde lys og tung trafik. Jeg fandt dog en god vej som gik lidt rundt om København hvor der både var noget at se på i naturen og lidt hyggetur igennem et villakvarter hvor nogen var ved at flytte. Der holdt nogle store biler fra HSL Transport, som er et flyttefirma i københavn, dem måtte jeg lige sno mig udenom mens jeg glædede mig over at kunne nyde min træning og ikke være på arbejde – flytning københavn, det kan åbenbart foregå på alle tider af døgnet.

Jeg kørte videre ud hvor der var lidt mere lys og luft omkring mig. Det betød så også at jeg stødte på nogle større bakker og lidt modvind. Noget der måske ikke betyder så meget for dem der er i god form, men jeg kunne altså godt mærke det i benene og lungerne gik som en blæsebælg.

Min træningstur