For ganske nylig købte min mand og jeg en ny funktion til vores tv. Vi købte nemlig en zaptor boks fra Stofa. Med denne boks kan vi nu sætte et tv-program på pause eller sågar starte det forfra. Det er funktioner som jeg nu aldrig vil gå væk fra igen.

Ud over at starte forfra og sætte på pause kan man også leje eller købe film i en indbygget shop som boksen har. I shoppen kan man se en masse nye film (ikke biograffilm selvfølgelig). Der er mulighed for at se en liste over de mest sete film samt de bedst bedømte film. Dermed behøver vi ikke at tage på den nærmeste tankstation eller finde en Blockbuster. Vi har allerede leje en masse film og det er rigtig billigt.

Her den anden dag viste jeg boksen og dens funktioner til en af min gravide veninder. Hun kom forbi i håb om at finde et navn til hendes lille dreng. Som en god veninde gjorde jeg mit bedste for at hjælpe hende og vi kom faktisk rigtig tæt på et ved hjælp af siden her, hvor vi kiggede på drengenavne – derudover var hun rigtig imponeret over vores nye boks.

Nu hvor jeg er lykkelig med den nye boks, mangler jeg kun at snakke med min mand om at vi kun skal have de kanaler som vi bruger – dvs. ikke alle de kanaler fra Norge, Sverige, Tyskland, Spanien osv. Det synes jeg er helt ubrugtligt og helt klart noget som man burde lave om på.

Zuper zaptor