Så er der vist ikke så meget at være i tvivl om mere: foråret er kommet. Ikke nok med at dagene er blevet længere og at sne er noget, som man ser i fjernsynet. Men når man ser sin datter rende rundt i sine pom pom børnesko og give den max gas sammen med veninderne, så kan man jo lige så godt overgive sig. Og når hun så nogle gange tager sine sko af og løber med dem i hånden, så må den værste frost være gået af jorden.

I dag var vi også ude og købe nye stole og et bordt til vores kommende terrasse. Egentlig havde vi bestilt det over nettet med fragt og det hele. Men vi ombestemte os i sidste øjeblik og afbestilte derfor. I stedet kørte jeg selv over i en delebil og hentede både stole og bord. På den måde sparede jeg lige mere end kr. 250 i fragt. Det var lige til en af stolene. Stolene er nu plantet der, hvor vi skal have terrasse. Terrassen forventer vi at få bygget i løbet af de næste 14 dage. 

Der vil formodentlig være en skjult ekstra omkostning ved vores terrasse. Grunden til det er, at vi bor i et kvarter, hvor man kommer hinanden ret meget ved. Terrassen, som ligger ude foran vores lejlighed, er placeret, så vi kan følge med i stort set alt, hvad der foregår i bebyggelsen. Jeg forventer, at det vil betyde en masse ekstra kopper kaffe sammen med naboer, genboer og andet godtfolk. Men det er helt ok, for en af grundene til at vi ville have terrassen var, at det skulle øge hyggefaktoren.

 

Foråret er kommet