Drenge fundet i god behold

Tre 11-årige drenge, der har været savnet siden torsdag, blev fundet i god behold fredag morgen. Det hele nåede dog at ende med et forhindringsløb i skoven, en flok nervøse forældre, en masse opmærksomhed, samt en efterlysning af de tre drenge til Viborg Politi. De drenge må have haft noget af nogle oplevelser og de er vel større end hvad man kan købe af oplevelsesgaver. Sådanne gaver er dog formentlig mere positive og de kan faktisk få på lomax, hvis du besøger lomax.dk.

Nedenfor kan der læses om beretninger

Det er her drengen Nikolaj, som er blevet interviewet.

Vi var blevet trætte af skolen og omgivelserne og derfor tog vi afsted. Vi ville gerne lidt væk og bare slappe af. Vi syntes, det kunne have været sjovt bare at prøve en udflugt kun os tre. Det var en tur, som havde været planlagt i over to måneder. Vi tog af sted, fordi vi gerne ville lave et stort forhindringsløb på flere dage.

Det var helt stille og roligt da vi var afsted, vi glemte alt, der foregik hjemme ved os selv. Jeg selv oplevede turen meget hård og spændende. Det var virkeligt sjovt at være af sted, det var ærgerligt vi ikke fik gjort turen færdig.

Vores forældre var selvfølgelig rigtig glade de vi kom hjem igen. De gav mig begge et kæmpe kram, og var bare lykkelige for at se mig tilbage igen. Men efter jeg har fået snakket ordentligt med dem, har jeg kunnet forstå på dem, at de var skuffede, over at jeg bare tog af sted og væk fra alt her hjemme uden at sige et eneste ord.

Det mest mærkelige på turen, var nok da vi blev fundet af Politiet. Det var meget underligt og ikke specielt sjovt. Det mest underlige, da de fandt os, var, at vi ikke på dette tidspunkt vidste, at politiet ledte efter os.

Drenge fundet i god behold

Man tænker umiddelbart ikke at sådan noget kan ske, men det kan det altså og derfor vil jeg dele dette indlæg med dig i dag. Så husk nu at passe på dine børn, det kunne i det her tilfælde være gået endnu værre.