Jeg iagttager et hus

På billedet ser man et gammelt hus bygget af røde mursten, som holdes i gang af et fyr med naturgas. Enkelte steder på det røde murstenshus er stenene meget slidte. Det medfører, at alt den flotte røde farve er gået af murstenene og er blevet erstattet af en kedelig slidt grå farve. Ned langs siden af den ene side på det røde hus løber en tagrende. Tagrenden på huset er grå, men den er alligevel skinnende selvom den formentlig er fra samme tid som husets oprindelse. På facaden af huset er der selvfølgelig et stort vindue. Det er lavet af træ. Vinduet er meget enkelt, kønt og passer godt til huses gamle stil. Det gamle brune træ matcher godt sammen med de røde mursten, og den brune farve passer godt sammen med den røde farve på huset. Ude i venstre side af den fine gamle brune vindueskarm, der er lavet af samme træ som selve vinduet, står der en glasvase med en rød rose i. Den røde rose i vasen hænger meget med sine blade og er lige ved at visne, på trods af at den faktisk har meget dejligt rent vand nede i bunden af glasvasen. Ved siden af glasvasen, på samme vindueskarm ligger der et æg. Ægget er lyst og mørkeblåt med striber foroven og prikker i bunden. Måske har det været et påskeæg. Slutteligt har de nede i kælderen et gas anlæg, som gør at der ikke er så koldt indenfor. På anlægget hænger et klistermærke fra se.dk. De har også en hjemmeside.

Himlen er dyster

Jeg iagttager et hus

Hvis man kigger ind ad det brune trævindue, ser man en stor bakke dækket af hvid sne. Himlen inde bag vinduet er fuldstændig mørkegrå og er næsten på vej til at blive helt sort. Det er en meget dyster og væmmelig himmel at se på, fordi den er meget tung og ulykkelig. Nede på den store bakke står der to store egetræer. Træerne er helt nøgne uden nogle former for blade på grenene. De står fuldstændig frosset i jorden, med knastørre grene på stammen. Farverne er mørke og triste og generelt meget dystre.