Kontrasten mellem lille Danmark og store USA

Større, stærkere og mere fantatisk

I forbindelse med årtusindskiftet vi bestemte, at vi ville holde nytår på en strand, og kigge ind over byen og dens fyrværkeri. Da en strand i Danmark er temmelig kold ved nytårstid, bestilte vi vores livs rejse – en USA rejse. Vi valgte en tur til De Vestindiske øer. I den forbindelse var vi også en uge i Florida, hvor vi oplevede lange motorveje.

Vores ældste søn var dengang knap to måneder gammel, og det var selvfølgelig en helt anden måde at rejse på, end vi nogensinde havde prøvet før.

Mens vi var i Florida besøgte vi DisneyWorld. Det var en stor oplevelse, men meget rolig, da vi jo havde vores to mdr gamle søn med. Det blev mest en kigge-tur. Paraden var dog noget vi alle tre blev meget optaget af. Melodien fra paraden har lagret sig i hukommelsen som et godt minde.

En tur til USA kan arrangeres gennem usatours.dk. Floridas strande, Sydstaternes charme og varme, barsk natur eller blide byoplevelser, så kan usatours.dk skabe en rejse, du vil huske altid.

Rejser til USA har som beskrevet ovenfor, mulighed for oplevelser af alle slags. USA har imponerende natur, facinerende byer og mennesker fra hele verden befolker USA. Sikkerhed for oplevelser.

Vi oplevede, at blive bekræftet i fordommene om at alting er større, stærkere og mere fantastisk, end vi er vant til som danskere. Et hus, der stod på hovedet, en butik kun med køleskabsmagneter og en legetøjsbutik med en barbieafdeling, der var større end en god stor BR herhjemme…